Albany-porter

Hvorfor hurtiggående rulleporter?

Mange foretak har fremdeles ikke oppdaget fordelene med en hurtiggående rulleport. Det er ikke helt uvanlig å støte på den tunge og langsomme konvensjonelle industriporten på et industrianlegg. En port som egentlig ikke er særlig godt egnet i dagens hektiske tempo. En langsom port øker antall påkjørsler, og dermed kostnadene ved både reparasjoner og eventuell produksjonsstans.

Sammenlignet med den konvensjonelle industriporten har en hurtiggående rulleport mange egenskaper og funksjoner som bl.a. gir deg raskere åpning/lukking, mer pålitelig drift og høyere sikkerhet. Dessuten spares både tid og penger gjennom rask åpning/lukking, noe som gir mulighet for effektiv flyt i produksjonslokalene og reduserer energiforbruket.

Hurtiggående rulleporter er utformet og utviklet for å takle høye belastninger, og er derfor svært velegnet i miljøer med høy trafikktetthet.

Albany Door Systems hurtiggående porter er utviklet for å takle de tøffeste miljøer. Portbladet er fremstilt i kraftig, slitesterkt materiale, og karmer og komponenter i slitesterkt stål og/eller aluminium. Våre porter er helt enkelt utviklet og fremstilt på en måte som garanterer svært lang levetid.

Visste du at mange porter fra Albany Door Systems som er i full drift i dag, har fungert i over en million driftssykluser, Imponerende, ikke sant?